Obsesie. Omul de afaceri Adrian Dura o vaneaza pe creatoarea de moda de luni bune, dar Maria nu s-a lasat impresionata nici de curtea asidua, nici de cadourile scumpe
Telenovela amoroasa inceputa la Saint Tropez intre Maria Marinescu si Alex, unul dintre actionarii de la clubul Gaia, despre care CANCAN a relatat pe larg intr-una dintre editiile trecute, devine din ce in ce mai interesanta. Si asta pentru ca, de acum cateva zile, a mai intrat in scena un personaj. Un barbat care o vaneaza pe Maria de multa vreme, care-i face ochi dulci si cadouri scumpe inca de pe vremea in care creatoarea de moda era cea mai buna prietena a nevestei lui: miliardarul "Papa-lapte".

Omul de afaceri Adrian Dura a ales s-o duca pe iubita sa, modelul Veronica Pascu, fata fostului ministru Ion Mircea Pascu, intr-o vacanta pe Coasta de Azur, in luxoasa statiune Saint Tropez. Dar pentru miliardarul poreclit "Papa-lapte", relaxarea s-a transformat in vanatoare. Motivul? Nimeni alta decat creatoarea de moda Maria Marinescu, femeia pentru care, de-a lungul vremii, Adrian Dura a dezvoltat o adevarata obsesie. E drept, cel putin la prima vedere, Maria e prinsa intr-o noua aventura cu iz de relatie, cu Alex, unul dintre actionarii clubului Gaia. Cei doi au fost vazuti foarte des impreuna in ultimele zile, ba, mai mult, se pare ca Maria, mare cheltuitoare, i-a "subtiat considerabil" contul tanarului Alex. Acesta din urma le-ar fi povestit chiar apropiatilor ca a fost sunat de la banca ce ii administreaza fondurile si a fost intrebat daca s-a intamplat ceva deosebit, caci cheltuielile din ultimele zile au sarit teribil din schema. Ofiterii bancari s-au gandit ca este posibil ca lui Alex sa-i fi fost sustras cardul si au dorit sa-l avertizeze, insa singura persoana care "operase" in cont in ultimele zile era... tocmai Maria, proaspata iubita a actionarului de la Gaia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.