VEDETA. Magda, noua atractie de la OTV il pune pe fratele mai mic sa-i care bagajele Bodyguard. Paul, fratele mai mic al brunetei, o insoteste peste tot
Magda Ciumac, bruneta devenita vedeta OTV dupa ce si-a acuzat sotul, pe luptatorul K1 Tolea Ciumac, ca a ucis-o pe avocata brasoveanca Elodia, a gasit deja un inlocuitor pentru Tolea. Si, in ciuda speculatiilor, dar si a propriilor declaratii potrivit carora in viata ei se inghesuie barbatii, Magda l-a luat acasa pe... fratele ei mai mic, Paul.

De altfel, in ultima vreme, Paul este cel care o insoteste pe Magda prin oras, la cumparaturi, ba chiar si in studioul OTV. Pentru ca sora lui e deja celebra, Paul nu-i iese din cuvant si-i face femeii toate serviciile pe care aceasta i le cere. Se ocupa inclusiv de cresterea nepotelului sau, cu care este foarte grijuliu, mai ceva ca un tata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.