Elena Basescu sustine ca un sergent al Politiei Rutiere a furnizat informatii false presei si i-a ajutat pe paparazii sa o fotografieze, cerandu-i sa iasa din masina si sa il insoteasca langa motocicleta pentru a-i completa un proces-verbal, fiind surprisa ca nu purta centura de siguranta in trafic.

Fiica presedintelui Elena Basescu a declarat pentru NewsIn, ca in cursul zilei de joi a fost oprita de un politist de la Rutiera, in zona Floreasca din Bucuresti, pentru ca nu purta centura de siguranta, fiind invitata de acesta sa iasa din masina si sa-l insoteasca la motocicleta pentru a-i completa procesul verbal, ajutandu-i astfel pe paparazzi sa o fotografieze.

"Consider ca m-a scos din masina ca sa ma fotografieze paparazzii", a afirmat Elena Basescu, precizand ca dupa 20 de minute cat a stat cu politistul langa motocicleta acesta a invitat-o sa se urce in masina din nou si sa mai astepte alte 15 minute.

Mai mult, fiica presedintelui afirma ca, dupa acest moment, cel care a tras-o pe dreapta a furnizat informatii nereale ziaristilor de la cotidianul "Cancan", care sustine intr-un material din editia de astazi ca Elena Basescu a incercat sa scape de amenda cu interventia SPP.

"Nu am apelat la SPP pentru a scapa de controlul agentului de circulatie ca dovada si faptul ca am primit doua puncte penalizare si un milion amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta. E regretabil ca, in ciuda atitudinii mele de supunere civica fata de o autoritate cum e Politia Rutiera, sergentul Nedelcu Adrian a denaturat faptele in relatarile fata de presa", a mai spus Elena Basescu.

Tabloidul "Cancan" a relatat ca Elena Basescu a fost trasa pe dreapta dupa ce a fost surprinsa in trafic ca nu purta centura de siguranta. Potrivit sursei citate, fiica presedintelui ar fi refuzat sa prezinte permisul de conducere si a apelat la SPP pentru a scapa de amenda.

Click aici pentru poze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.