O data pe an, Teatrul Kodak din Hollywood aliniaza pe scena cele mai frumoase modele din lume in cel mai sexy show vazut vreodata.

Dupa ne-a obisnuit, si in acest an revista GQ ne aduce ultimele noutati de la prezentarea de moda Victoria Secret, numai ca de data aceasta ne surprinde cu un clip video ce cuprinde intreaga echipa de supermodele: Heidi Klum, Adriana Lima, Marisa Miller, Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Izabel Goulart, Selita Ebanks, Isabelli Fontana, Candice Swanepole, Julia Stegner si Rosie.

Victoria Secret a luat nastere in 1977, in San Francisco, California, din dorinta lui Roy Raymond de a deschide un magazine de lenejerie intima pentru femei in care sa poata sa intre si barbatii fara a se simti stanjeniti. Primul magazin, Standford Shopping Center, a fost menit sa creeze un mediu confortabil pentru barbati atat din punct de vedere al designului cat si a personalului specializat in alegerea produsului dorit.

Dupa cinci ani in care au mai fost deschise alte trei magazine, Raymond a vandut intreaga afacere companiei Limited, care a tinut intacta imaginea personalizata a brand-ului Victoria Secret.

Pe parcursul anilor ’80 Victoria Secret a fost rapid extinsa in SUA, fiind in masura sa vanda o gama extinsa de produse de la lenjerie de corp pentru zi si noapte si pana la pantofi si parfumuri.

Pana la inceputul anilor ‘90, Victoria Secret a devenit cel mai mare distribuitor de lenjerie intima din lume, avand o cifra de afaceri de peste un milliard de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.