Casatorit si tata a doi copii, Victor Piturca (52 de ani) mai are inca un baietel in varsta de un an, dintr-o relatie extraconjugala cu o fosta balerina din spatiul sovietic, pe nume Vica (32 de ani). Se pare insa ca statutul de amanta nu o mai multumeste pe basarabeanca, ea incercand sa-i gaseasca fiului ei un tata cu norma intreaga.

Miercuri seara, fosta balerina s-a intalnit cu un barbat de varsta apropiata de a ei, la terasa Il Cantucio, din apropierea Garii Filaret. Galant, tanarul a condus-o pana la masina si, in cele cateva minute cat au mai stat de vorba, el nu s-a abtinut de la gesturi tandre: a tras-o spre el de lantisorul de la gat, sarutand-o patimas cand ea a intrat in masina. Pentru a nu da de banuit, fiecare a plecat cu masina personala, urmand, surpriza!, sa se intalneasca, din nou, in fata blocului din Pipera, acolo unde Vica locuieste.

De indata ce basarabeanca a ajuns, bona i-a adus copilul, barbatul s-a urcat in masina ei si, impreuna, au plecat spre padurea Baneasa, unde s-au comportat precum o adevarata familie. Aratosul tanar a parut mai mult decat incantat sa-l plimbe pe baiatul lui Piturca, sa-l ia in brate si sa se joace cu el, in plina seara, pana la orele 22.00.