Craioveanul Radu F. are o poveste incredibila: in 2005 a decis sa se insoare cu aleasa inimii sale, iar pentru nunta a contractat un credit de consum pe 10 ani, in valoare de 8.000 de euro, de la BRD
La doua luni dupa nunta, sotia a nascut si a intrat in concediu post-natal, dar, ghinion, fabrica unde Radu era inginer a dat faliment, iar acesta s-a trezit somer si fara putinta de a mai plati ratele. Dupa cum relateaza acesta pe site-ul asistentapentruconsumatori.ro: "Dupa vreo patru luni am inceput sa primesc notificari de la o firma de recuperare creante, insa nu le-am luat in seama. Am mai muncit la negru, timp in care am depus lunar bani in contul bancar in care trebuia sa fac platile, fara sa banuiesc ca banca ma lucra si imi pregatea cea mai mare surpriza; eu credeam ca banca are interes ca eu sa muncesc si sa platesc banii, nu sa ma distruga.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.