Catalin Maruta a fost mereu pe faza si le-a taxat fara teama pe vedetele care aveau o anumita inclinatie spre stilul altor colegi de breasla, cel mai aspru criticata fiind Delia Matache. Apetisanta blonda a cunoscut succesul in 1999, datorita trupei N&D, timbrul sau vocal, puternic, deosebit eclipsand versurile puerile.

Consienta de capacitatile sale vocale, Delia s-a hotarat sa plece din trupa care a consacrat-o, incercand sa puna bazele unei cariere solo. Nu a reusit insa sa aiba succesul pe care il avea cu N&D, in 5 ani reusind sa lanseze doar 6 clipuri.

Vazand ca Loredana Groza are tot mai mult success dupa ce si-a schimbat stilul muzical, indreptandu-se spre cel lautaresc, Delia s-a gandit ca nu ar fi rau daca s-ar “inspira” si ea de la preferata trustului PRO.

Maruta a inceput sa o tachineze la fiecare aparitie in emisiunea sa, dar iubita lui Matteo se incapatana de fiecare data sa recunoasca ce incepea sa devina evident pentru o tara intreaga, ci anume: Delia o imita fara rusinare pe Lori.

In urma cu aproape o luna, cantareata si-a lansat noul single, iar comparatiile nu au intarziat sa apara: copie fidela a Loredanei si a tarafului de la Clejani. In continuare, Delia nu recunoaste asemanarile. voi ce ziceti, exista vreo asemanare intre cele 2?

Click aici pentru a vedea si alte vedete trase la xerox.