Daca te-ai saturat de sejururi, excursii, calatorii cu avionul, trenul sau masina, croazierele pot reprezenta acel “ceva” fascinant care te va scoate din rutina si monotonie

Intelese si percepute initial ca niste vacante de lux, adresate in special vedetelor sau mogulilor, croazierele s-au accesibilizat mult, mai ales in ultimii ani. In principiu, daca iti permiti o vacanta la un hotel de patru stele esti apt financiar pentru a incerca si o calatorie pe ape. Iar experienta merita tot efortul.

  • Marea Adriatica, Insulele Croatiei – de la 370 euro
Daca exista in Europa locuri care sa rivalizeze prin frumusete insulele Greciei – acestea se afla pe Coasta Dalmata. Frumusetea Croatiei cu cele peste 1000 de insule ale sale este binecunoscuta in randul turistilor de pretutindeni. Aceasta croaziera dureaza opt zile si se face la bordul unei nave de categoria A. Preturile sunt destul de accesbile variind in functie de perioada si pozitia cabinei de la 370 la 590 de euro. Imbarcarea este din portul Opatija iar opririle planificate sunt in insula Krk, insula Rab, Long Island, Insula Molat, Losinj si Cres. Pachetul include croaziera conform programului, cazarea pe vas si regimul demipensiune. Nu sunt incluse taxele portuare si suplimentele pentru cina.

Click aici pentru a descoperi si alte croaziere sub 1.000 de euro: pe Nil (de la 599 de euro), in Capitalele Baltice (de la 600 euro), in Grecia insulara si Turcia (de la 749 euro), pe Mediterana de Vest si Maroc (de la 950 de euro).


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.