Iubirea cea mare dintre frumoasa actrita, Kate Hudson, si campionul la ciclism, Lance Amstrong, s-a terminat dupa trei luni de relatie, in care pareau ca merg cu pasi grabiti spre o nunta.

“Nu a fost nicio drama sau lucruri urate, ei au decis ca cel mai bine este sa puna capat acestei relatii si sa mearga fiecare pe drumul lui. Nu exista ura intre ei, ci doar tristete”, a declarat o sursa apropiata celor doi pentru Usmagazine.com.

Cei doi au luat relatia in serios inca de la inceput, devenind rapid inseparabil. Kate, in varsta de 29 de ani, si Lance, 36 de ani, nu si-au ascuns nicio clipa relatia, fiind vazuti impreuna de nenumarate ori.

Si familiile celor doi erau de accord cu aceasta relatie, Goldie Hawn, mama lui Kate, dandu-si aprobarea pe 1 iulie. De asemena si fiul lui Kate, Ryder in varsta de patru ani, parea incantat de noul iubit al mamei lui, mai ales dupa ce a sarbatorit impreuna cu Lance Ziua Tatalui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.