Si vedetele isi re-incarca bateriile cand sezonul verii le da unda verde la actiuni mai putin febrile. Unele dintre ele, insa, nu se imbarca pe vapoare de croaziera, ci la operatiuni mai putin egoiste.

MovieBox prezinta cateva dintre initiativele caritabile ale vedetelor de la Hollywood.

Matt Damon si-a eliberat, se pare, agenda pe timpul verii pentru a se achita cu succes de doua proiecte non-cinematografice. In primul rand, actorul din seria "Bourne" e ocupat pana peste cap cu Fundatia de caritate One X One, pe care a infiintat-o pentru a veni in ajutorul copiilor defavorizati de pretutindeni. El declara pentru USA Today ca telefoanele pe care trebuie sa le dea in vederea atragerii donatorilor sunt floare la ureche: "E cea mai comoda convorbire telefonica din lume. Doar spun despre ce e vorba cu fundatia asta si toata lumea vrea sa faca tot ce le sta in putere ca sa ajute." De exemplu, anunta tot Matt, Sheryl Crow a promis ca va canta la unul dintre evenimentele organizate de ei.

Al doilea proiect al actorului este scape de cele aproape 14 kg acumulate in scopuri nobile: omul s-a sacrificat de dragul artei sale, cand s-a ingrasat pentru rolul principal din "The Informant" al lui Steven soderbergh. Damon spera sa dea jos surplusul de greutate, pana cel tarziu in luna septembrie, cand incep filmarile pentru drama de razboi "Green Zone".

Click aici pentru a afla ce proiecte caritabile sustin si alte vedete, precum Jennifer Aniston, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Meryl Streep, Sally Field si Christina Applegate.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.