Toni Grecu, renumit datorita celebrului show al trupei Divertis dezvaluie in premiera cateva lucruri inedite din spatele camerelor

Toni Grecu e barbatul acela chel si simpatic, pe care l-am cunoscut in urma cu aproape 20 de ani, atunci cand si umorul a devenit liber in Romania.

Libertatea l-a intervievat in clubul bucurestean Radu Fitness, unde acesta poposise pentru 'o repriza' de sport;Cu zambetul pe buze acesta a acordat un interviu inedit:

Libertatea: Maestre, rasul intinereste?
Toni Grecu: E o forma de terapie, dar si rezultatul unei stari de bine, specific doar omului pe suprafata pamantului. Nici o alta vietate nu se poate exprima razand. E un soi de fitness static, care pune in miscare multe grupe de muschi, sangele, inima, se emit endorfine...

De ce Basescu, Iliescu sau Constantinescu nu-s titulari de bancuri, precum Ceausescu pe vremuri?
Imaginatia populara si sursele de inspiratie s-au difuzat, nu mai au coerenta. Atunci era un singur cuplu ultramediatizat, acum sunt multe personaje, nici nu stii de cine sa razi mai tare. E o concurenta mare, realitatea insasi e un banc. Uitati-va la alegerile locale, ce izvoare de umor natural, pur, involuntar, sec sunt.

A murit Bula in Romania?
Nu, el este in vreo 22 de milioane de romani, de unde mai iese pe piata din cand in cand. Inainte umorul era motivat de constrangere, de frica, de ideologia comunista. Cand acestea au disparut, organul umoristic s-a flescait. Glumele vin din realitatea imediata, gata fabricate de personajele-politicieni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.