Show-ul de la Prima TV genereaza controverse din cauza metodei de 'racolare' a personajelor ce activeaza in emisiune

Prima TV iti curata casa si te invata cum sa pastrezi curatenia, intr-un show de divertisment. "Curat, murdar" este emisiunea in care expertii in curatenie gasesc locuinte in mizerie pe care apoi le fac sa arate luna.

Cam aceasta este prezentarea show-ului de la Prima TV. Reporterii Cancan au descoperit cum isi fac rost "expertii in curatenie" de mizerabilii (la propriu) natiunii.

Reteaua este formata din femeile de serviciu de la scarile blocurilor, care au fost racolate de catre producatorii emisiunii, cei de la Paprika. Acestea le vand ponturi despre oamenii nevoiasi care, in schimbul unei sume de bani, sunt de acord sa-si lase locuinta distrusa.

Viorica Ilie este aproape in pragul sinuciderii din cauza faptului ca a acceptat sa faca o intelegere cu cei de la emisiunea "Curat, murdar". In schimbul a 400 de euro promisi, bani pe care nu i-a primit, aceasta pensionara traieste de trei saptamani un cosmar, care nu-i induioseaza insa pe cei care au distrus-o in numele unei emisiuni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.