Desi acum este un barbat casatorit, se pare ca fotbalistul nu a reusit sa scape de fanele insistente, care il asalteaza cu scrisori de dragoste si mesaje pe telefonul mobil

Adelina a marturisit ca nu este deloc geloasa si ca se bucura ca are un sot atat de dorit de femei: „Nu sunt o fire geloasa, iar Cristi nu mi-a dat niciodata motive sa fiu posesiva“, a declarat Adelina.

Ea spune ca sotul sau este celebru in Italia, dar ca acest lucru nu o deranjeaza: „Daca mergem la cinematograf, plecam cu trei ore mai devreme de inceperea filmului. Odata ajunsi acolo, Cristi da o multime de autografe, face poze cu fanii. Uneori ma oboseste lucrul asta. Sa merg cu sotul meu intr-un loc public e ca si cum as iesi cu maimuta in oras. Toata lumea rade si vrea sa faca o poza cu el, a mai declarat vedeta, care anul viitor, in luna februarie, va deveni mama.


Nunta Adelina & Cristi Chivu


Despre autor:

Reporter Special

Sursa: Reporter Special


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.