Dealerul oficial al Ferrari n Romania, Forza Rossa, va livra n cateva zile ultimul model Scaglietti unui client care a cerut ca bolidul sa fie personalizat pentru Marilena. Pentru aceasta maina, amatorul de Marilena a platit aproximativ 300.000 de euro
"Modelul a fost comandat de catre un client in luna decembrie a anului trecut si are multe imbunatatiri fata de modelul de baza", a spus Ioana Florescu, reprezentant Forza Rossa. Prima si cea mai vizibila modificare dorita de clientul cu buzunare largi este o placuta de argint, montata pe bordul masinii, pe care proprietarul a cerut inscriptionarea numelui persoanei iubite, "Marilena".
Plafon de cristal
O alta imbunatatire adusa de Scaglietti One to One este plafonul produs dintr-un cristal electrocromic, cu trei faze de transparenta, care permite soferului sa vada cerul in toata splendoarea lui. "Proprietarul a mai dorit o camera video pentru parcare, cinci genti de voiaj fabricate manual, confectionate in culoarea tapiteriei si materialul, cusatura scaunelor si a bordului facute toate manual in modelul „diamante" si „praguri", a explicat Ioana Florescu. Caroseria masinii este bicolora, fiind combinate culoarea negra si rubinul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.