Sambata seara, in Clubul Bamboo din Statiunea Mamaia, pe cat de multe fite, pe-atat de multa prostie si nerv. Gasca playboy-ului Claudiu Patrascu s-a destrabalat in zona VIP, acolo unde rezervarea unei mese il descotoroseste pe platitor de 3.000 de euro

Spre dimineata, printre droaia de fite cu parfum de snobism si-a facut loc o incaierare, care cu siguranta va deveni subiectul principal de discutie al baietilor de bani gata, cel putin saptamana aceasta, pana acestia reusesc sa mai dea o fuga la mare.

Scandal... de la o palarie

Detaliem: o blonda focoasa, dotata, sanatoasa (sau, ma rog, relativ sanatoasa, ca nu s-a demonstrat inca daca sunt chiar inofensive implanturile), da din fund si din alte protuberante intr-un mare sictir. Un baiat putin ametit de bautura si ravasit de privelistea ce i se arata in voie, dornic de experiment, ii ia fetei, in joaca, palaria de pe cap. Blonda se crizeaza instant, incepe sa faca urat si, cu miscari bruste, incearca sa-l deposedeze pe individ de propria-i palarie, fara de care parul ii statea, desigur, mult mai neinteresant.

Numai ca halul in care a s-a rastit la baiatul glumet a „ajutat-o” pe blonda sa incaseze imediat o flegma in fata. Asta e momentul in care Patrascu&co s-au simtit datori sa intervina, sa-si apere prietena pe care o gazduiau la masa lor scumpa. Si-au facut, mai intai, aparitia, doi pumni. N-au fost suficienti pentru ca scandalul sa se stinga decent.
Circ de zile mari!


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.