In ultimul timp, Monica Columbeanu se distreaza din ce in ce mai bine cand sotul ei nu este prezent. Dupa ce saptamana trecuta Moni a petrecut in Bamboo din Mamaia, pana la ora trei dimineata, sambata si-a depasit recordul personal dansand lasciv, in acelasi club, pana la ora 05.30 dimineata

Pentru a se putea "destrabala" in fata manechinilor, a "prietenei" sale, Iulia Albu, care si-a serbat ziua de nastere, si a unor designeri de peste hotare veniti cu ocazia "Fashion TV Summer Festival", Monica l-a abandonat pe Iri in Office, alt club de fite de pe litoral. Insotita doar de Ramona, sora ei mai mica, sotia miliardarului a dat dovada ca singura se simte in largul ei. Spre dimineata, Moni nu a ezitat sa urce pe masa din Bamboo alaturi de Botezatu de care s-a frecat la propriu, minute in sir, spre amuzamentul celor din jur.

Acest episod vine la scurt timp dupa ce Moni si Ramona au dat o raita prin Brasov unde au participat, culmea, la nunta unor motociclisti.

Noua atitudine a vedetei demonstreaza ca familia Columbeanu trece printr-o noua perioada de instabilitate. Mai multi apropiati ai cuplului vorbesc din ce in ce mai mult despre o eventuala despartire.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.