Biletele din fata scenei pentru concertul trupei britanice Massive Attack, care va avea loc sambata, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv "Iolanda Balas", s-au epuizat, potrivit organizatorilor.

Pentru primul concert Massive Attack in Romania, al doilea eveniment din cadrul platformei Beck'sperience, in acest moment mai sunt disponibile la punctele de vanzare doar bilete in sectorul B al gazonului. Biletele costa 80 de lei si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Accesul in incinta stadionului se va face de la ora 18.30 prin strada Primo Nebiolo. Concertul va debuta la ora 20.00 cu prestatia solistei Martina Topley Bird, urmand ca dupa aceea sa urce pe scena Massive Attack.

Britanicii pregatesc un concert de zile mari la Bucuresti. Spectacolul lor live cu vizualuri realizate de United Visual Artists a atras pana acum atentia fanilor din intreaga Europa, unde Massive Attack sustin un turneu de promovare a viitorului lor album, programat sa apara la inceputul lui 2009. Fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album.

Massive Attack este una din cele mai inovatoare si influente trupe ale generatiei lor: sound-ul lor hipnotic – o fuziune senzuala si cinematica de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub si sampling-uri bine alese – a dat tonul multor tendinte, deschizind drumul pentru artisti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el insusi un "absolvent" al "academiei" Massive Attack.

Trupa britanica a lansat patru albume de studio, doua coloane sonore pentru film, un album de remixuri si o colectie Greatest Hits si au lucrat de-a lungul timpul cu artisti din zone muzicale diferite, de la Sinéad O'Connor si Madonna la artistul raggae Horace Andy.

TearDrop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.