Ovidiu Lipan Tandarica si DJ Vasile se numara printre muzicienii romani care vor fi prezenti, alaturi de artisti din Ungaria, Sebia, Cehia, Franta sau Spania, la festivalul Misto, dedicat culturii rome, desfasurat in perioada 6-10 august la Timisoara, se arata pe site-ul evenimentului.
Misto International Romani Art Festival (IRAF), editia a doua, aduce la cinematograful de vara din Timisoara, artisti si trupe din Romania, Ungaria, Sebia, Cehia, Franta sau Spania.

Evenimentul include si proiectii de film, teatru, fotografie, targ de mestesugari, produse culinare, activitati pentru copii si o prezentare de moda, care urmeaza sa fie prezentate pe site-ul www.iraf.ro.

Prima editie Misto s-a tinut anul trecut si i-a adus pe scena de la Timisoara printre altii pe Shukar Collective, Nightlosers, Fanfara Shavale sau Marius Mihalache, care revine si anul acesta.
IRAF, desfasurat sub egida Anului European al Dialogului Intercultural, isi propune promovarea culturii rome si a artistilor care o reprezinta, informarea populatiei majoritare vizavi de istoria si traditia roma, promovarea interculturalitatii, implicarea tinerilor in viata socio-culturala, precum si revitalizarea vietii culturale in Romania.

Deviza IRAF:

NOI STIM.
NOI STIM, SI INTELEGEM.
NOI STIM, INTELEGEM SI NE PASA.
NOI AVEM TIMP SA INTELEGEM SI TIMP SA NE PESE.
NOI INTELEGEM SI VREM CA SI CEILALTI SA INTELEAGA.
NOI NE DECLARAM ANTI-DISCRIMINARE SI ANTI-RASISM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.