Este foarte posibil ca din trupa A.S.I.A. sa se aleaga praful si sa ramana doar amintirea. Potrivit surselor noastre din lumea show-bizz-ului, dupa plecarea Irinei din formatie, managerul Florin Ionescu a primit o noua lovitura: Sorana vrea o cariera solo. Sprijinita financiar de un iubit bogat si satula de lipsa de performante a trupei A.S.I.A., cantareata vrea sa plece.

Gurile rele spun ca cele patru fete nu mai au succesul de odinioara, ca fanii nu mai sunt interesati de un concert A.S.I.A., ca organizatorii nu le mai pun cap de afis si automat profiturile sunt din ce in ce mai reduse. S-ar parea ca toate acestea zvonuri au fost lansate chiar de tanara cantareata, care s-a hotarat sa faca o serie de schimbari in viata sa. Ea a anuntat cu ceva vreme in urma ca va suferi o interventie chirurgicala de marire a sanilor. Probabil ca isi pregateste un nou look cu care sa-si atraga fanii, in noua cariera solo.

'V-a spus voua Sorana ceva?>>

Managerul trupei, Florin Ionescu, infirma insa zvonurile (nici nu se putea altfel!). "Au mai fost astfel de zvonuri. Eu nu stiu nimic despre asta. Sorana nu mi-a spus nimic, v-a spus voua ceva?", a fost singura declaratie a lui Forin. Din experienta stim insa ca niciodata nu iese fum fara foc. Sunt foarte multe semne de intrebare in aceasta privinta. Daca Florin este atat de sigur ca Sorana nu paraseste trupa A.S.I.A., de ce ne-a mai intrebat pe noi daca ne-a spus ceva?

Daca totul merge ca pe roate, de ce sunt din ce in ce mai multe zvonuri ca veterana trupei vrea o cariera solo?! Ce stim cu siguranta este ca, dupa plecarea Irinei, Sorana a devenit lider. Ea este singura care are cea mai multa libertate de exprimare atunci cand sunt invitate in emisiuni televizate. Iar fanii o recunosc ca singura componenta care le mai aminteste de A.S.I.A. de altadata. Asa ca Florin Ionescu are toate motivele de ingrijorare. Iar daca Sorana pleaca, este foarte posibil ca din trupa A.S.I.A. sa nu se aleaga nici macar praful de pe toba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.