Trupa britanica The Rolling Stones a semnat un contract cu cea mai mare casa de productie, Universal Music, cu care va lansa viitoarele materiale, precum si un catalog care va include piese precum "Brown Sugar" sau "Angie", relateaza Reuters.

Dupa ce a colaborat timp de peste 30 de ani cu EMI, Rolling Stones a semnat cu Universal Music, compania care in martie a lansat albumul trupei cu coloana sonora a documentarului "Shine A Light", in care Martin Scorsese prezinta concertul Rolling Stones de la Beacon Theatre din New York, din 2006.

In continuare, Rolling Stones, despre care se zvonea in iunie ca va parasi EMI pentru promoter-ul de concerte Live Nation, care are in portofoliu artisti precum Madonna, Jay-Z sau Nickelback, va scoate un catalog cu Universal Music, care va cuprinde albume ale trupei precum "Sticky Fingers" si "Black and Blue" si piese ca "Brown Sugar" sau "Angie".

"Suntem bucurosi ca vom lucra cu ei", au declarat membrii trupei britanice. "Cei de la Universal Music sunt oameni directi, creativi si pasionati de muzica".

Mick Jagger declara in septembrie anul trecut ca trupa va pleca din nou in concert, dupa ce abia incheiase turneul-mamut "A Bigger Bang", intrat in Cartea Recordurilor drept turneul muzical cu cel mai mare succes din lume. Acesta a durat doi ani si a avut incasari de 437 milioane de dolari.

Pe langa succesul din turnee, trupa a vandut 200 de milioane de discuri in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.