Cine spune ca daca te-ai despartit de un fost nu puteti ramane prieteni? La Hollywood este ca un ‘must have’ si drept exemplu ii avem pe Demi Moore si Bruce Willis si mai nou pe Pam Anderson si Tommy Lee.

Potrivit US Magazine, actrita din Baywatch a declarat ca s-a mutat la fostul sot impreuna cu cei doi copii, Dylan in varsta de 10 ani si Brandon, 12 ani, pentru ca resedinta ei din Malibu este in renovare.

Sa o credem sau e doar o scuza pentru a ascunde o impacare?

“Suntem foarte buni prieteni si acum traim impreuna ca fosti sot si sotie” a declarat actrita in varsta de 41 de ani.

Ea admite ca suna stupid si ca nu stie cum se va termina povestea asta. “Ar fi un vis devenit realitate ca toti sa traim impreuna, dar se pare ca ne intelegem mult mai bine ca prieteni”, a adaugat Pam.

Anderson, care a mai fost casatorita cu Kid Rock si Rick Salomon, a vorbit si despre noul ei reality show “Pam: Girl on the Loose” care va avea premiera pe 3 August.

Ingrijorata de cum va fi vazuta in noul show, actrita a declarat ca inca nu stie de ce s-a decis sa faca asta dar “toti stim ce vrem sa facem dar nu stim foarte bine cum sa le facem pana la sfarsit.”

“Stiu ca sunt o peresoana exibitionista. Unora le e frica sa fie descoperiti, iar mie mi-e frica ca poate nu o sa fiu descoperita” , a explicat Pam pentru care show-ul este o oportunitate de reafirmare si o incerdibila afacere.

Pam: Girl on the Loose


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.