Pe data de 3 iulie 2008, clubul Stereo Nightclub, unul dintre cele mai celebre cluburi din Montreal, a suferit un incendiu care i-a determinat pe patroni sa il inchida pentru o renovare completa.

DJ-ul rezident in Stereo Nightclub, David Morales sustine pe pagina sa de MySpace ca ‘incendiul a fost provocat intentionat’, chiar daca oficialii clubului nu au confirmat nimic.

Clubul din Montreal, faimos pentru sonorizarea excelenta a fost in mare parte afectat de incendiu si a fost inchis pentru renovare, care nu poate incepe pana ce nu se termina ancheta criminalistica, potrivit site-ului www.residentadvisor.net.

Nici o data oficiala pentru redeschiderea clubului nu a fost confirmata, insa patronii promit ca locatia va putea gazdui cea de-a zecea aniversare din luna noiembrie. Pana atunci, iubitorii de clubbing din Montreal se vor multumi cu petrecerile gazduite de Stereobar, o locatie mai mica, aflata in vecinatatea Stereo Nightclub.

via: beatfactor.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.