Sambata aceasta, publicul roman va avea ocazia sa-l vada pentru prima data Lenny Kravitz la Bucuresti, intr-un show live exploziv. Concertul de pe Stadionul Cotroceni este inclus in turneul de promovare a albumului "It's Time For A Love Revolution", turneu ce va mai cuprinde si Bulgaria, Turcia, Grecia, Olanda, Marea Britanie, Irlanda.
Cei care nu vor sa rateze concertul lui Lenny Kravitz mai au inca o sansa, ultimele bilete in Gazon B putand fi achizitionate din reteaua Diverta. In ziua evenimentului, se vor putea gasi bilete atat din magazinele Diverta, cat si la casele de bilete amplasate la intrarile in stadion.

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Din cauza faptului ca stadionul are doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia se recomanda publicului sa vina la stadion cat mai devreme. Spectatorii care detin bilete pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister, iar cei care detin bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott). Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata.

Este interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme, obiecte contondente, umbrele. In caz de vreme nefavorabila, spectatorii sunt rugati sa lase umbrelele acasa si sa isi aduca pelerinele de ploaie. In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar. Pretul unui jeton este de 2,5 lei, acestea putand fi procurate de la casieriile din stadion.

Alaturi de show-ul Lenny Kravitz, agenda evenimentelor Emag!c Summer Fest ‘08 mai cuprinde si concertul Iron Maiden, din 4 august, de pe Stadionul Cotroceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.