Will Smith, Johnny Depp si Eddie Murphy sunt cei mai bine platiti actori hollywoodieni, potrivit unui clasament publicat intr-un numar special al revistei Forbes despre veniturile starurilor de la Hollywood
Will Smith, in varsta de 39 de ani, a incasat 80 de milioane dolari intre 1 iunie 2007 si 1 iunie 2008, castiguri rezultate din filme de actiune precum "I am legend" si "Hancock", insa si reputatia sa artistica a avut de castigat printr-o nominalizare la Oscar pentru "Pursuit of happiness" in 2007, scrie revista Forbes, citata de NewsIn.

Johnny Depp, cunoscut pentru alternanta intre filmele comerciale (seria "Piratii din Caraibe") si productiile exigente, are un salariu anual care a ajuns la 72 de milioane dolari. Johnny Depp, actorul preferat al regizorului Tim Burton, in varsta de 45 ani, a fost selectionat pentru Oscar in 2008 pentru musicalul "Sweeney Todd".

Eddie Murphy, in varsta de 47 de ani, a castigat aproape 55 de milioane dolari in ultimul an. Aceasta suma se datoreaza unor filme artistice, dar mai ales productiei animate "Shrek", pentru care a facut vocea unuia dintre personaje.

"Shrek 3", care a fost lansat in 2007, i-a acordat acelasi loc 3 si lui Mike Myers, care si-a imprumutat vocea personajului principal, iar actorul a reusit sa isi rotunjeasca veniturile la suma de 55 mlioane dolari, in ciuda esecului comediei in care jucase anterior, "Love Guru".

Tot gratie filmului "Shrek" si printesei Fiona, personajul caruia i-a imprumutat vocea, Cameron Diaz a devenit cea mai bine platita actrita de la Hollywood, cu o remuneratie estimata la 50 milioane dolari.

Urmatorii in clasament sunt: Leonardo DiCaprio (45 milioane dolari), Bruce Willis (41 milioane dolari), Ben Stiller (40 milioane dolari) si Nicolas Cage (38 milioane dolari).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.