Cea mai batausa fata de cartier, celebra Nikita, loveste din nou. Dupa ce a reusit sa isterizeze o tara intreaga prin aparitiile sale seara de seara la OTV, in direct la emisiunea lui Dan Diaconescu, Magda Ciumac a ajuns sa o calce pe nervi si pe manioasa Nikita. Asa ca blonda cu brandul de fier s-a dus intr-o seara val-vartej la OTV ca sa o cafteasca pe sfrijita bruneta. Numai ca furioasa Nikita a fost potolita la interventia lui Doru Iuga, care i-a propus decat sa o ia la bataie, mai bine sa dezvaluie amanunte picante din viata Magdei lu’ Tolea, in emisiunea sa de pe DDTV. Recetele dezvaluiri ale Magdei au reusit sa o enerveze inca o data pe Nikita, care ameninta ca se va duce din nou la OTV sa o calce in picioare in direct
De aproape doua luni de zile, studioul lui Dan Diaconescu de la OTV a fost ocupat de Magda lu’ Tolea, o moldoveanca bruneta care sustine ca sotul sau, basarabeanul Anatolie Ciumac, ar fi implicat in disparitia avocatei Elodia Ghinescu. Asa a reusit Magda sa intre in atentia lui Dan Dioaconescu, care pana la un punct credea ca aceasta stie ce spune. Din nefericire pentru ea, acuzatiile pe care i le aducea sotului sau au fost gasite drept neintemeiate de catre procurori. In acest context, prezenta Magdei in emisiune nu si-ar mai fi avut rostul. Numai ca, intuind dorinta maxima de afirmare a Magdei, Diaconescu si-a propus sa o faca vedeta, lasand-o sa se dezlantuie in emisiunea sa. Astfel ca Magda a reusit sa imparta telespectatorii OTV in doua tabere. Unii care o sustin si care ii trimit mesaje de incurajare, considerand ca Magda are toate atuurile sa se impuna in lumea showbizului romanesc, si unii care nu fac altceva decat sa o injure, sa spuna despre ea ca este nebuna si penibila. Nici Dan Diaconescu nu a scapat de apostrofarile telespectatorilor sai fideli, multi dintre ei acuzandu-l ca vrea sa faca audienta cu orice pret.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.