Am aruncat o privire in arhivele foto si am descoperit cu surprindere cåt de schimbate sunt unele vedete imortalizate de fotografii nostri cu ani in urma. Partea pozitiva este ca cele mai multe dintre ele s-au transformat in bine. In 2002, Oana Roman deregla cu usurinta acul cåntarului, in timp ce acum isi permite sa poarte rochii scurte. “Divele “ Mihaela Radulescu si Andreea Marin s-au maturizat si cizelat vizibil, iar Bianca Brad a renuntat la coafura “in flacari”. Loredana a devenit parca si mai nonconformista si nu se dezminte cånd vine vorba de tinute provocatoare

Ioana Basescu a slabit si si-a regåndit imaginea. Doar pe Sanda Ladosi o placeam mai mult inainte, mai feminina si mai sexy.

In 2001, Andreea Marin era inca o “Zana a Surprizelor” in toata puterea cuvantului: imbracata in alb, cu flori in brate si cu un zambet ingenuu. La polul opus, trubadurul Banica jr a fost surprins de fotografii nostri, in 1999, intruchipandu-l pe regele rock and roll, desigur, cu nuante neaose vizibile. Iata-i pe cei doi acum alaturi nu numai in poze, imortalizati la un eveniment monden recent. Ea, diva in negru cu breton misterios, proaspata mamica si, deci, carierista “dezertoare”. El, inca “rege” neincoronat al rock and roll-ului, ceva mai copt si, parca, mai atragator, nu?

Anii au trecut si Ioana Basescu a umblat la hainele din sifonier, insa si la silueta. Daca in 2002 mergea la petreceri in haine transparente care-i dezgoleau sanii, cativa ani mai tarziu si multe kilograme in plus, Ioana s-a reorientat pentru ca si statutul sau era altul. S-a maritat si devenise fiica presedintelui Romaniei, iar tinuta se cerea a fi sobra si foarte protocolara. Anul acesta insa, divortata si cu un nou iubit, Ioana (32 ani) a surprins pe toata lumea cu o silueta fara cusur. A slabit 15 kilograme, poarta haine decente, dar sexy, fapt care a dat start zvonurilor potrivit carora silueta Ioanei ar fi fost ajustata de bisturiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.