Trei luni s-au chinuit bosii postului Antena 3 sa gaseasca o alta stirista sportiva pentru locul ramas vacant in urma demisiei Adelinei Elisei, datata 1 aprilie 2008

Luiza Bogdan este tanara care a inlocuit-o, in urma cu putin timp, pe Adelina Elisei, actualmente Chivu, la pupitrul stirilor sportive ale Antenei 3.

Casatoria Adelinei Elisei cu Cristian Chivu, care a avut loc pe 6 iulie, la Palatul Stirbei, a lasat liber un loc in redactie si, desi s-au vehiculat tot felul de nume pentru acest post, pana la urma Luiza Bogdan, corespondent PRO TV din Brasov, a fost aleasa, chiar daca nu a mai activat la departamentul stirilor sportive, fiind reporter de teren.

In ciuda acestui fapt, noii sai colegi din Antena 3 au numai cuvinte de lauda la adresa ei, mai ales din punct de vedere profesional, fiind catalogata drept o ardeleanca pusa pe treaba si cu mult bun simt.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.