Andreea Marin si Stefan Banica Jr. s-au suparat nevoie mare dupa ce am publicat fotografiile de paparazzi cu "Zana" in sanii goi, la mare, pe Coasta de Azur!
Vedeta, impreuna cu sotul si (culmea!) cu fetita lor Ana Violeta, in varsta de numai sapte luni, au deschis un proces ziarului CANCAN, considerand ca Andreei i-a fost prejudiciata grav imaginea. Dincolo de publicarea pozelor in care "Zana" si-a expus sanii voluntar, in mod public, atat la plaja, cat si la piscina, familia Marin-Banica nu ne reproseaza nimic. Ei nu contesta veridicitatea informatiilor sau a fotografiilor, ci exclusiv faptul ca nu i-am cerut Andreei acordul prealabil de a prezenta acele fotografii. Prin actiunea depusa deja in instanta, sotii Marin-Banica cer astfel despagubiri redactiei de (atentie!) 500.000 de euro, adica in jur de 18 miliarde de lei vechi. Concret, fosta vedeta de la TVR 1 n-a explicat insa in ce consta prejudiciul de imagine pe care l-ar fi suportat. Interesant este ca toate pozele publicate cu Andreea au fost facute in locuri publice (in preajma ei fiind zeci de persoane la acel moment), iar ea si-a asumat logic expunerea sanilor. Presa din intreaga lume publica zilnic instantanee cu vedete (actrite, sportive, politiciene etc.) in sanii goi sau in ipostaze chiar nud, la plaja ori la piscina (ba, mai mult, aflate pe proprietatile private), fara ca vreo publicatie sa fi platit daune pentru acest lucru. Persoane cu notorietate, ca Angelina Jolie, Sharon Stone, Lily Allen, Sienna Miller, si exemplele pot continua, au inteles si si-au asumat, deopotriva, statutul lor de vedeta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.