Gianina Corondan: "Voi pleca impreuna cu parintii si fratele meu la bunica, in Ardeal. Pentru ca sta singura acolo, ne-am gandit ca ar fi minunat sa fim alaturi de ea. in plus Pastele in Ardeal e minunat si-mi aminteste de copilarie."

Anastasia Lazariuc va pleca la Chisinau, unde se afla mama si o mare parte din rudele sale. Calatoria o va efectua cu fiul sau, Andrei, nora ei si cele doua nepoate. "La noi exista o sarbatoare speciala care se tine la o saptamana dupa Pasti si se numeste Pastele Blajinilor. Atunci se ingrijesc mormintele celor apropiati si se da de pomana".

Monica Anghel, care a recunoscut in presa ca intentioneaza sa divorteze de sotul ei, va petrece sarbatorile de Paste alaturi de parinti si de fratele mai mic. in a doua zi de Paste e tentata sa viziteze niste prieteni din provincie. * Tiberiu Ceia se va afla in Germania la Stuttgart, alaturi de sotia sa. Interpretul de muzica populara va sustine un concert in prima duminica dupa Paste, alaturi de o serie de artisti banateni. Interpretul isi doreste de la iepuras un celular nou.

Cornelia Catanga a facut zilele acestea un tur al manastirilor din apropierea Bucurestiului. Interpreta va petrece Pastele acasa cu familia, iar invierea la o biserica din Capitala. Masa de Paste o pregateste cu rigoare, mielul fiind nelipsit. Ca in fiecare an iepurasul va aduce cele mai multe cadouri pentru Alexandru, fiul Corneliei Catanga si al lui Aurel Padureanu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.