Membrii trupei Parazitii au fost desemnati marii castigatori ai editiei din acest an a MTV Romanian Music Awards, grupul fiind premiat pentru cel mai bun album, iar Ombladon ft Raku pentru cel mai bun hip-hop, in cadrul ceremoniei desfasurate joi seara, la Sala Palatului.

Parazitii au fost si cei care au criticat playback-ul practicat fara inhibitii in timpul show-ului. "A fost... este un spectacol minunat la care s-a facut playback", au spus membrii trupei, indemnandu-i pe spectatorii care i-au aplaudat pe cei care "nu si-au deschis microfoanele" sa se fluiere singuri.
Critica perfect justificata deoarece MTV Romanian Music Awards 2005 a insemnat un val de evolutii playback din partea unor artisti straini si romani deopotriva. Nici invitatii din strainatate nu au cantat live, Parazitii criticandu-l in mod special pe Schiller mit Heppner.

Bitza, marele invins

Primul premiu al serii a mers la trupa Cargo, desemnata, pentru al doilea an consecutiv, castigatoare la categoria cel mai bun rock l Etnic & Haiducii au primit premiul pentru cel mai bun etno, spre nemultumirea publicului l La categoria cel mai bun pop, premiul a revenit trupei Directia 5 l Andreea Balan a fost premiata pentru cel mai bun site l Pavel Stratan, care a fost desemnat cel mai bun debutant al anului 2004, s-a declarat mandru de acest premiu, pentru care a concurat alaturi de Bitza, Morandi, M&G si Planeta Moldova l Premiul pentru intreaga activitate a fost acordat post-mortem lui Teo Peter. Ovidiu Lipan Tandarica i-a inmanat premiul fiului fostului membru al trupei Compact l Cea mai buna melodie a fost aleasa "Doar cu Tine" a celor de la Activ l Premiul pentru cel mai bun dance a fost castigat de Morandi - proiect initiat de Marius Moga, care ii include pe Andrei Ropcea, DJ Raul si DJ Giuliano l Trupa Voltaj a obtinut, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru cel mai bun grup l Premiul la categoria cea mai buna interpreta i-a revenit Nicolei l Premiul pentru cea mai buna prestatie live a revenit si anul acesta trupei Vita de Vie l Pepe a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun interpret, primit din mainile iubitei sale, Oana Zavoranu l Trupa Sensor a castigat la la categoria cel mai bun videoclip.

Cu toate ca a fost nominalizat la cinci categorii si si-ar fi dorit cel mai mult premiul pentru cel mai bun debut, Bitza nu a primit nici una dintre statuete. El ar fi castigat insa premiul publicului, daca aceasta categorie ar fi existat, spectatorii ovationandu-l in mai multe randuri.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.