Fostul international italian Francesco Coco, care s-a retras din activitatea fotbalistica in urma cu un an, a declarat ca doreste sa urmeze cursurile unei scoli de actorie, pentru a deveni un profesionist in aceasta breasla, informeaza Gazzeteta dello Sport, potrivit NewsIn.

"Am primit oferte importante din partea unor case de film, dar si de la unele televiziuni, chiar si de la Hoolywood. Vreau sa ma inscriu la o scoala de actorie, daca va fi necesar, sunt dispus sa merg la Actors Studio, in New York. Mereu am fost fascinat de lumea showbizului", a afirmat Coco.

Dupa ce a abandonat cariera de fotbalist, Francesco Coco a devenit agent imobiliar. "As putea continua aceasta afacere, dar simt ca imi place mai mult spectacolul. M-am sfatuit cu Simona Ventura (n.r. moderatoare de televiziune), care imi este ca o sora. Ea m-a incurajat intotdeauna spre aceasta meserie", a spus fostul jucator al lui Inter.

Francesco Coco a debutat in Serie A la AC Milan, echipa la care a jucat intre 1995 si 2001 si unde era privit ca inlocuitorul lui Paolo Maldini. In 2001 a fost imprumutat la Barcelona, iar un an mai tarziu a fost cedat la Inter, intr-o afacere care l-a mai cuprins pe Clarence Seedorf. Fundasul a petrecut cinci sezoane la formatia din Milano, insa din cauza accidentarilor a evoluat destul de rar ca titular. In 2007, Coco a decis sa-si incheie cariera sportiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.