PUTERNICA. Gabriela a avut curaj sa faca marturisiri socante din trecutul ei, la scurt timp dupa ce l-a parasit pe Lembit. Suparata. Margit Irimia e de parere ca fiica ei nu trebuia sa faca dezvaluiri despre sarcina pierduta
Romanca Gabriela Irimia, componenta formatiei Cheeky Girls, a starnit mania mamei sale, Margit, dupa ce a dezvaluit in exclusivitate presei britanice ca a fost insarcinata cu fostul ei iubit, parlamentarul Lembit Opik. Margit Irimia, care este totodata si impresarul fiicelor ei gemene Gabriela si Monica, a precizat ca pierderea sarcinii era o problema particulara, care nu trebuia sub nicio forma facuta publica. "Lumea vrea sa afle cu orice pret cat mai multe amanunte picante din relatia amoroasa pe care Gabriela a avut-o cu Lembit, insa trebuie sa existe o limita. Prin declaratiile ei, Gabi a pus familia intr-o situatie neplacuta. Nu stim ce a determinat-o sa faca aceste marturisiri, mai ales ca a tinut secret fata de fostul ei iubit sarcina pierduta", a afirmat Margit, care e de parere ca stirea il va supara si mai tare pe Lembit, care a fost extrem de iritat dupa ce Gabriela i-a dat papucii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.