Curaj. In ciuda faptului ca sotul ei se afla in tara, fosta sportiva a defilat, dezinvolta, pe plaja in compania lui Bogdan Vladau

Manechinul care a sedus-o pe Cosmina Pasarin in cadrul show-ului de televiziune "Vara ispitelor" pare sa aiba rol de ispita si in cazul Ralucai Sandu. Fiica presedintelui FRF a fost surprinsa de paparazzii CANCAN in compania modelului Bogdan Vladau.

Reputatia acestuia nu este tocmai intacta. Umbla vorba ca, pe langa contractele din lumea modellingului, acesta presteaza si servicii de gigolo. Relatiile cu o serie de vedete autohtone, printre care Manuela Fedorca, Rita Muresan sau Kitty Cepraga i-au folosit acestuia pe post de carti de vizita. Pe lista manechinului a fost adaugata si Raluca Sandu, care, vara asta, si-a propus, probabil, sa se lase sedusa de alti barbati.

Raluca si Bogdan au fost reperati de paparazzi pe plaja Tan-Tan, una dintre zonele mai retrase din Mamaia. In mod surprinzator, in momentul in care au realizat ca ar putea fi fotografiati, s-au ridicat de pe sezlong si au pornit impreuna spre plaja mult mai animata a hotelului Rex, pentru a da senzatia ca nu au nimic de ascuns.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.