Gianina Corondan lanseaza, alaturi de trupa Quartz, single-ul "Tip chic" pentru care a semnat versurile, compozitia fiind realizata de catre Amedeo Bolohoi, chitaristul formatiei.
Melodia poate fi ascultata si downloadata gratuit de pe pagina oficiala a trupei, www.myspace.com/gianinaquartz.

"Chiar daca nu am mai aparut demult cu o melodie noua, asta nu inseamna ca am incetat vreun pic sa activez in lumea muzicii: am inregistrat mai multe piese ale lui George Popa, pe versurile mele, am scris textele catorva melodii de pe noul album al Mariei Radu (ex - Van Noizz) si le-am dat o mana de ajutor copiilor de la Eurovision Junior...", a declarat Gianina intr-un comunicat de presa.

Piesa "Tip Chic" este un elogiu adus barbatilor din Romania care au stil si bun-gust, iar single-ul face parte din noul albumul la care trupa Quartz a lucrat aproape un an, acesta nu are inca un nume, nici casa de productie dar va contine 12-14 piese. "Le vom lansa pe rand, una cate una, si pe toate la un loc, odata cu albumul, undeva la sfarsitul toamnei", a adaugat Gianina Corondan.

Trupa Quartz a fost infiintata in 1982 si era formata din cinci baieti care cantau heavy-metal. Acum, Quartz are in componenta patru fete si doi baieti si canta rock alternativ cu tenta comedy, iar Gianina Corondan canta alaturi de formatie din anul 2000.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.