Intr-un interviu oferit in exclusivitate postului Romantica, Anca vorbeste despre noua ei viata
Revenita inapoi acasa, in Bucuresti, Anca a povestit, intr-un interviu oferit in exclusivitate jurnalistilor Romantica, despre planurile sale de viitor, despre lupta cu boala si despre recunostinta pe care o poarta celor care i-au fost alaturi in momente de cumpana. Jurnalistii postului de televiziune au reintalnit-o Anca plina de optimism si, mai ales, de forte noi! Vrea sa isi schimbe complet viata si strategia de lupta cu boala, cancerul pentru care a inceput tratamente la Cluj si Viena. Este slabita, dar are un tonus de zile mari.

Anca este mai indarjita ca niciodata impotriva bolii. Credinta in Dumnezeu si solidaritatea oamenilor din jur i-au ridicat moralul la un nivel de care nu era constienta. Celebra cantareata vrea o schimbare si va incepe chiar cu propria locuinta care va arata complet diferit in foarte scurt timp."Am si plans cand l-am vazut la televizor pe Ciprian spunand ca trebuie sa o salvam pe femeia asta. Am dat televizorul mai incet. Cand i-am vazut pe oamenii aceia care stateau in public si era cald si isi faceau vant cu evantaiele si nu imi venea sa cred ca totul este pentru mine si ma intrebam cum de s-a ajuns aici", a povestit Anca la Romantica.

Lupta cu boala a schimbat-o radical pe Anca. A revenit acasa dupa primele tratamente cu citostatice. A primit confirmari optimiste de la medicii din Cluj si din Viena. Iar acum Anca Parghel si-a umplut din nou casa de bucurie si de zambet. "Eu acum simt ca totul s-a reparat la 90 la suta. Este foarte bine ca a venit acasa", a declarat Ciprian Parghel.

Pentru o stare noua, o casa noua. Anca are de gand sa isi schimbe radical locuinta. "Mama voia demult sa schimbe ceva si pana acum ne-a ajutat ea penoi, acum o ajutam noi pe ea si ne-am hotarat sa schimbam de prin casa aproape totul pentru ca nu poti sa te schimbi daca nu schimbi lucruruile din jurul tau. Asa ca: o Anca noua, o casa noua", a spus Tudor Parghel. De fapt Tudor si Ciprian deja ii pregatisera o surpriza: acum casa are la exterior o culoare noua, mai optimista, mai plina de viata. "N-am reusit inca sa vad casa, pentru ca nu am putut sa ies din casa. Nu pot sa stau in soare, dar am vazut ca este galbuie, asa ca daca afara este intunecat, atunci casa asta este ca un mic soricel (diminutiv al soarelui n.r.)", a povestit cu entuziasm cantareata.

Raza de lumina din viata Ancai Parghel nu ar fi putut rasari fara contributia tuturor oamenilor care o iubesc si carora artista nu mai stie cum sa le multumeasca. "Cand am vazut ce ati facut la Romantica, la 'Iubitorii de slagare', la caravana cu tiganii, cu oamenii aceia care nu ma cunosteau, mai ales la teledon, cum s-au adunat oamenii aceia care nu m-au cunoscut...Atunci am zis ca ma fac de bascalie daca nu ma fac bine, sa risc mult pe seama cuvintelor astea, dar asa e. Ma fac de bascalie fata de poporul asta daca nu ma fac bine, gata s-a terminat", a spus Anca.

Optimismul Ancai Parghel si forta de a invinge boala le-a permis medicilor sa isi atinga scopul, sa o faca sa se simta mai bine. De altfel, talentata cantareata este convinsa ca traieste clipe de adevarat miracol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.