Peste 7.000 de persoane au asistat, ieri seara, la concertul sustinut in aer liber la Timisoara de tenorul Jose Carreras, informeaza NewsIn.

Concertul, a inceput cu o intarziere de aproape o ora, a fost deschis de Orchestra Filarmonicii Banatul, dupa care tenorul a dat startul show-ului cu Marechiare, de Franceso Paolo Tosti. Intre piese, cele doua soprane, Sabina Puertolas si Alexandra Coman, au urcat pe scena, fiecare dintre cele doua interpretand cate un duet cu Jose Carreras.

Evenimentul a avut doua parti, iar in debutul celei de-a doua, Carreras a primit din partea primarului Gheorghe Ciuhandu o placheta de argint a orasului. Cavalerii Ordinului de Malta, contele George Popper si lady Anna Popper, i-au inmanat Medalia pentru Glorie si o diploma inramata ca un omagiu adus carierei sale.

Mai multe personalitati au participat la concert, printre acestia aflandu-se Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, primarul Gheorghe Ciuhandu, viceprimarul Adrian Orza, senatorul Adrian Cioroianu, logodnicul Alexandrei Coman si prefectul Ovidiu Draganescu.

La final, patru bisuri cerute de public i-au readus pe interpreti pe scena. Evenimentul s-a incheiat tarziu in noapte, astfel ca cina alaturi de maestrul Carreras a avut loc fara prezenta tenorului. In jur de 150 de persoane care au scos din buzunar 800 de lei pentru a-l intalni la cina pe maestru. Jose Carreras a sosit sambata la Timisoara, cu un avion privat, iar, potrivit organizatorilor, el urmeaza sa paraseasca Timisoara in cursul zilei de luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.