Pentru ca amintirea faimoaselor ei fite sa nu piara atunci cind va trece in nefiinta, Jennifer Lopez isi invata de pe acum odoarele ce inseamna sa fii vedeta.
Prezenta la un bal de caritate din New York, Lopez nu s-a limitat la a-i milostivi pe cei nevoiasi cu pretioasele sale haine. Cintareata s-a oferit sa doneze si mare parte din garderoba gemenilor sai, Max si Emma, acum in virsta de cinci luni, deoarece nu vrea ca acestia sa poarte aceeasi imbracaminte de doua ori. Desi dorinta i-a fost refuzata, intrucit se acceptau doar articole de imbracaminte ale adultilor, J.Lo. a insistat, spunind ca este pacat sa fie refuzate haine ce costa chiar si 500 de lire sterline bucata. Insa cintareata nu ii rasfata pe cei mici doar cu haine noi, ci si cu extra-atentie: cauta o alta dadaca, dispusa sa-si petreaca 16 ore pe zi cu micutii, sapte zile din sapte, cele doua bone dinainte renuntind la post pentru ca nu le-au convenit pretentiile vedetelor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.