Un buget de peste 3.5 milioane de dolari, mari designeri, o gramada de celebritati adunate intr-un castel de langa St. Tropez si multe alte lucruri extravagante faceau deliciul nuntii 2009. Si de ce 'faceau' si nu 'fac', pentru ca protagonistii martelui eveniment, Salma Hayek si milionarul francez Francois-Henri Pinault, s-au despartit.

Vestea a venit din partea prtatoarei de cuvant a actritei care a declarat pentru revista Popcrunch ca cai doi au rupt logodna fara a face si alte comentarii.

Frumoasa mexicana in varsta de 41 de ani si François-Henri Pinault, presedintele executiv al holdingului PPR - care curpinde numeroase marci de lux, precum Gucci, s-au cunoscut in 2006 si au impreuna o frumoasa fetita pe nume Valentina Paloma Pinault.

Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Salma Hayek si-a inceput cariera la varsta de 23 de ani cu un rol intr-o telenovela mexicana.In 1991 s-a mutat in Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie, sperand ca intr-o buna zi va ajunge pe platourile de filmare de la Hollywood. Nu a durat mult si 1995 a aparut alaturi de Antonio Banderas in Desperado si de aici a urmat un lung sir de filme, premii si sa nu uitam de nominalizarile la Oscar pentru cea mai buna actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.