Albumul Carlei Bruni-Sarkozy, "Comme si n'etait rien", lansat pe 11 iulie, a fost vandut in 14.100 de exemplare in Franta in primele doua zile de la comercializare, ocupand al treilea loc al clasamentului vanzarilor, informeaza NewsIn.

Naïve, casa de discuri a cantaretei Carlei Bruni, sotia presedintelui Nicolas Sarkozy, a trimis un comunicat prin care se arata ca albumul a intrat direct pe cea de a treia pozitie a "top albums" in saptamana 6-12 iulie. Nu au precizat insa numarul exact de exemplare vandute.

Discul primei doamne a Frantei a fost vandut in 14.100 de exemplare in 2 zile, pe 11 si 12 iulie. Clasamentul "top albums" este stabilit saptamanal de institutul Ifop in conformitate cu vanzarile inregistrate de duminica pana sambata inclusiv si acopera un esantion de magazine reprezentative de pe piata.

Reprezentantii casei de discuri Naïve s-au declarat "satisfacuti" de acest loc trei care "corespunde cu obiectivele propuse initial". Compania a afirmat ca au "constatat ca unele puncte de vanzare deja se reaprovizioneaza considerabil".

Primele doua locuri ale clasamentului sunt ocupate de albumul "Viva la vida" a grupului britanic Coldplay care a fost lansat pe 16 iunie si "Recolection" al lui Laurent Voulzy.

Ultimul disc al Madonnei, "Hard Candy", care a fost lansat in Franta pe 25 aprilie, a fost vandut in 37.963 de exemplare in doua zile. Aceste date, potrivit casei de discuri Warner, constituie un record in Franta pentru un artist international.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.