In sfarsit, Naomi, alias Florin Moldovan, poate fi “fericita”. Dupa ani de anticamera in culisele Festivalului Mamaia, travestitul a impresionat juriul condus de Madalin Voicu si a primit unda verde pe scena, dupa prestatia de la Brasov, de acum doua zile.
Intr-o tinuta lejera, de strada, cu pantaloni trei-sferturi si-ntr-o pereche de papuci, Naomi s-a urcat pe scena preselectiei din Brasov, din 16 iulie si a falsat adorabil in fata a trei dintre “greii” muzicii romanesti: Madalin Voicu, Luminita Anghel si Viorel Gavrila.

Se pare ca anii in care Naomi s-a rugat de juriu sa fie primita in Festival au dat roade, ea fiind declarata admisa de cei trei. Apropiatii dirijorului Madalin Voicu spun insa ca acesta a admis-o pentru ca s-a saturat de scandaluri, dupa ce anul trecut fusese facut rasist de catre travestit, dupa ce acesta din urma a fost trimis acasa de la preselectii. Ciudata alegere a juriului facuta la Brasov vine si anul acesta sa intareasca convingerea participantilor si a publicului ca intreg procesul de preselectie si concursul in sine sunt o “facatura”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.