CANCAN a urmarit-o pe vedeta, in secret, pas cu pas in Franta si, incepand de azi, va dezvaluie pe parcursul mai multor zile totul despre vacanta ei de lux!

Asa cum ati putut citi, in premiera, inca din editia de ieri a cotidianului CANCAN, Andreea Marin a plecat saptamana trecuta intr-o vacanta de cinci stele la Monte Carlo, impreuna cu Stefan, fetita si fiul vitreg. Plus soacra si bona copiilor. Paparazzii nostri au fost, in mare secret, pe urmele lor si, timp de mai multe zile, i-au fotografiat in ipostaze incredibile! Practic, "Zana" si rubedeniile n-au facut nimic, pe luxoasa Coasta de Azur, fara ca paparazzii CANCAN sa nu-i surprinda.

Incepand de azi, vom prezenta, in serial, amanunte picante si poze cu Andreea Marin, asa cum n-ati mai vazut-o vreodata!

In vacanta din Franta, "Zana" nu s-a putut abtine sa nu incerce, printre altele, si senzatii tari. Intr-una dintre zile, ea a decis sa faca parasailing, un sport de altfel costisitor, in care te lasi purtat in aer de o parasuta trasa de pe apa de o barca de mare viteza!

Andreea n-a facut-o insa singura, ci insotita de Radu, baietelul de doar sase ani al lui Stefan Banica Jr.!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.