Chiar daca zvonurile despre legatura amoroasa dintre Madonna si Alex Rodriguez de la Yankees nu s-au confirmat in niciun fel, ele continua sa macine cele doua cupluri.

Daca Cynthia Rodriguez, sotia jucatorului american de baseball, a venit cu o acuzatie de „abandon sentimental” la adresa reginei muzicii pop, presa din New York i-a gasdit si ei, imediat, un amant, nimeni altul decit craiul Lenny Kravitz.

Aflati „intimplator” in Paris, Lenny si Cynthia au fost vazuti de citeva ori impreuna. Avind in vedere trecutul amoros al lui Kravitz, nu-i exclus ca birfele sa fie reale. Oricum, spre deosebire de ceilalti amorezi partasi la poveste, Lenny Kravitz reuseste sa-si pastreze faima de tata model, in ciuda tuturor afacerilor desucheate in care se trezeste implicat in mod mai mult sau mai putin real. La 26 iulie Kravitz ajunge si in Bucuresti, pentru promovarea noului sau album „It’s Time For A Love Revolution”. Intr-adevar, viata lui sentimentala e intr-o continua revolutie!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.