Dupa colaborarea din 2005 cu Stefan Banica Jr., soprana romana pregateste un album impreuna cu reprezentantul Romaniei la Eurovision 2008.
Dupa ce a colaborat cu Stefan Banica pentru piesa „Numele tau“, promovata cu un videoclip in anul 2005, soprana Angela Gheorghiu doreste un duet cu reprezentantul Romaniei la Eurovision 2008, tenorul Vlad Mirita. Daca, in 2005, Angela invoca „precedentul“ Montserrat Caballe - Freddie Mercury, doua voci care aparent nu se puteau armoniza, dar care au „produs“ impreuna un hit ce a facut inconjurul lumii, melodia „Barcelona“, de data aceasta lucrurile par mai simple.

Vlad Mirita este un tenor cu care Angela Gheorghiu s-ar putea armoniza cu usurinta. In plus, Mirita lucreaza deja pentru o piesa in duet cu celebra soprana Sarah Brightman, „I’ll Be With You“, care va fi inclusa pe viitorul album al artistei (o editie speciala, disponibila in tarile din estul Europei), preconizat sa apara la sfarsitul lunii. Angela Gheorghiu se afla in prezent la Roma, unde inregistreaza un album care va marca implinirea a 150 de ani de la nasterea compozitorului italian Giacomo Puccini.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.