Nimic nu este mai groaznic pentru o femeie decat sa fie batuta de iubitul ei, barbatul care pana odinioara i-a fost alaturi la bine si la greu si care, dintr-o data, isi schimba atitudinea si recurge la cel mai crud mod de injosire: violenta fizica

Situatia este si mai dureroasa atunci cand este implicata o vedeta, care este agresata de partener in vazul tuturor, intr-un loc public, asa cum a fost cazul Andreei Spatar. Desi pozele vorbeau de la sine, aratand firea violenta a unui barbat ranit in orgoliul amoros de cea care i-a fost alaturi timp de aproape 4 ani, Andreea Spatar a negat ca ar fi fost batuta, declarand ca a fost vorba doar de o cearta intre doi fosti iubiti.

In urma cu 1 an, presa a mai scris despre un scandal asemantor intre cei doi, cand Andreea Spatar a fost batuta de Ion pana si-a pierdut cunostinta. Vedeta TV a negat si atunci ca ar fi fost supusa unui tratament violent, dar se pare ca pozele de saptamana trecuta au confirmat zvonurile.

O alta vedeta care a fost batuta de sot este Madonna, cea mai valoroasa artista a ultimilor decenii, cu o avere impresionanta, evaluata la peste 600 milioane de euro.

Kudika publica si povestile altor femei celebre care au fost agresate de catre partenerii lor de viata.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.