Fata aceasta frumoasa nu avea absolut nicio legatura cu showbiz-ul din Romania, pana vara trecuta, iar acum Andreea Patrascu a luat licenta cu nota 10 si este foarte fericita ca a incheiat cu brio cei patru ani de facultate.

Ea nu isi va lua vacanta, deoarece, in curand, incepe filmarile pentru "Regina", o telenovela care continua povestea din "Inima de tigan" cu o alta poveste.

Proaspata absolventa a Facultatii de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice spune ca s-a pregatit temeinic pentru realizarea lucrarii de diploma si ca nu a avut emotii la sustinerea ei. Tema pe care vedeta si-a ales-o a fost "Creditarea bancara - Credite de nevoi personale" si nu a intampinat dificultati in realizarea acesteia, intrucat are experienta in domeniu.

"Am lucrat timp de doi ani si jumatate in cadrul unei banci ca si consilier de credite, deci a fost, mai degraba, o placere sa scriu pe aceasta tema, nicidecum o dificultate", marturiseste Andreea. Studiile Andreei, insa, nu se vor incheia aici, pentru ca se gandeste foarte serios sa se inscrie la Master din toamna.

Dar, pana atunci, urmeaza o noua perioada incarcata, caci in curand incepe filmarile pentru telenovela "Regina", continuarea mega-succesului "Inima de tigan": "Trairile Irinei vor fi mai intense, iar situatiile in care va fi implicata vor acapara atentia telespectatorilor inca de la inceput", adauga Andreea Patrascu.

Vedeta nu prea vorbeste si despre viata ei intima, chiar daca gurile rele au cuplat-o cu Cabral, asta dupa ce acestia doi au fost surprinsi, in repetate randuri, adoptand o atitudine mai mult decat familiara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.