Cistigatoare in 2007 a Oscarului pentru rolul reginei Angliei, Helen Mirren a jucat pe marile ecrane personaje neconvent ionale, cum ar fi cel al scriitoarei Ayn Rand, o femeie de virsta a treia, care se iubeste cu un tinar.
Se pare ca in viata reala, Mirren e destul de aproape de aceasta eroina. Aflata in concediu, in Puglia, in sudul Italiei, Helen (63 de ani) a reusit sa atraga privirile admirative ale celor din jur, datorita formelor sale apetisante.

"Bunicuta" s-a plimbat pe plaja si a facut baie impreuna cu sotul sau, caruia ii mai facea poze, din cind in cind. Spre norocul italienilor, actrita va putea fi vazuta destul de des in astfel de ipostaze, deoarece anul trecut s-a cumparat o proprietate veche de 500 de ani, linga provincia Lecce, care a "scuturat-o" de 680.000 lire sterline. Helen mai detine alte doua proprietat i luxoase, una in California, cealalta in Londra.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.