Cinci vizite la dezintoxicare si niste vinatai la ochi i-au ajuns Danei Coteanu pentru a se transforma intr-o Amy Winehouse in varianta autohtona.

Numai ca, in mijlocul batailor frecvente dintre Marijuana si tatal acesteia exista un copil, Alesia, in virsta de doi ani. Marijuana apare la televizor, pentru a-si prezenta fata tumefiata de lovituri. Tatal a intervenit de citeva ori, mindru de isprava lui, declarind despre fiica sa ca-i o drogata incapabila sa-si creasca propriul copil.

Toata lumea are pareri, dar nimeni nu se grabeste sa protejeze copilul, desi e limpede ca Marijuana are nevoie de ajutor, nu de bataie, iar violent a n-are ce cauta in apropierea unei fetite de doi ani. Genul acesta de povesti prind la public, ramine de vazut daca Dana Coteanu va sti sa valorifice momentul, relansindu-se in muzica si concurind cu englezoaica Winehouse.

Se aude ca trustul Media Pro a primit-o sub aripa-i ocrotitoare, iar Marijuana a promis solemn ca va lua lectii de canto.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.