Teo Trandafir s-a ambitionat si, cu ajutorul unui medic nutritionist, a reusit sa ajunga la greutatea recomandata
Desi este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din Romania, pe Teo o deranja ca unii oameni o judecau dupa felul in care arata, strigand-o, pe strada, “grasa”. Asa ca si-a luat inima in dinti, s-a pus pe slabit si, cu efort si bunavointa, a reusit sa dea jos 60 de kilograme. Dieta-minune? Cantitati mici de mancare, excluderea totala a grasimilor si, obligatoriu, sport in fiecare zi.

Teo a suferit in urma cu doua saptamani un mic accident, in urma caruia inca mai trebuie sa mearga in carje. Dar nici macar acest lucru nu a impiedicat-o pe celebra prezentatoare tv sa-si urmeze cu strictete antrenamentele la sala de sport, pe care le face zilnic: “In ultimele saptamani, avand piciorul in ghips, nu s-a mai putut misca la fel ca inainte. Dar nici asa nu a renuntat si a exersat la aparatele care nu-i solicita picioarele”, a declarat Diana, una dintre producatoarele emisiunii “Teo Live”, pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.