Actrita Sarah Jessica Parker a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi apelat la un chirurg pentru a o ajuta sa-si pastreze tineretea. Vedeta din "Totul despre sex" spune chiar ca numarul din ce in ce mai mare de staruri care redevin tinere cu mijloace chimice si chirurgicale ii provoaca repulsie. Cel mai mult o enerveaza cand are in fata o femeie mai batrana decat ea, dar care arata mai tanara.
"Nu mi-am facut nici Botox, nici colagen, nimic. Am riduri, dar daca unii dintre colegii mei nu si le-ar fi indepartat pe ale lor pe cale artificiala nici nu m-as gandi la asta. Este greu sa fii in aceeasi camera cu oameni si mai tineri si mai batrani decat tine care au pielea intinsa la maximum. Parca este o epidemie", a declarat ea.

Pe de alta parte, actrita a explicat ca a decis sa nu mai prelungeasca contractul pentru "Totul despre sex", care s-a terminat anul trecut, pentru a se concentra asupra familiei sale. Actrita este casatorita cu Matthew Broderick si are un baietel de 2 ani. Ea isi doreste un al doilea copil acum, ca are mai mult timp liber. ""Totul despre sex" a fost una dintre cele mai importante experiente ale mele, dar nu putea continua la nesfarsit si este timpul sa ne gandim la ceva nou. Poate la un al doilea copil", a spus ea. "Intotdeauna ne-am dorit copii, dar eram prea ocupati. Eu am o familie numeroasa, sunt al patrulea copil din opt, si intotdeauna am iubit copiii".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.