Libertin. Starul spaniol a spus publicului ca se va abandona placerilor carnale dupa concertul de la Cluj, fara sa se cramponeze de faptul ca partenera sa de viata a ramas in Spania
Celebrul cantaret spaniol Julio Iglesias nu se dezminte atunci cand este vorba despre femeile frumoase si despre sex. Dupa ce a sustinut primul dintr-o serie de concerte alaturi de Costel Busuioc la Cluj, artistul si-a indemnat publicul sa se bucure de viata din plin, adica sa mearga acasa si sa faca sex "nebun, in pozitie verticala". Ca sa-si sustina invitatia, Iglesias s-a dat exemplu pe el insusi, care obisnuia sa faca sex inainte de fiecare concert, dar a renuntat de curand la acest obicei pentru ca se teme ca nu va mai putea canta, precizand totusi ca isi ia revansa dupa recitaluri. "Asta nu inseamna ca nu voi face sex, dupa concert", a spus Iglesias, fara sa se sfiasca niciun pic de faptul ca el a venit in Romania fara sotia sa, de unde tragem, firesc, concluzia ca partida de sex pe care si-o programase dupa spectacol urma sa se consume in prezenta si cu participarea altei femei decat partenera sa oficiala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.